CEP er din bedste ven på løbeturen


CEP er din bedste ven på løbeturen

Optimal performance og nænsom restitution. CEP kan hjælpe dig både under og efter præstationen. Med mere end 50 års erfaring med medicinsk kompression garanterer den tyske virksomhed sportstøj af høj kvalitet fremstillet på egne maskiner i Tyskland.

CEP har udviklet en række særlige strikteknikker, der bevirker, at CEP som eneste sportsproducent er i stand til at styre den medicinske kompression i hver enkelt af materialets strikløkker. Det betyder, at man med CEP får markedets mest præcise medicinske kompression, der nænsomt støtter både led og muskler. CEP anbefaler, at man får målt sin læg for at finde den optimale størrelse.

CEP Run Socks 2.0

CEP Run Socks 2.0...

Læs mereSådan kommer du i militærform!


Nyt år. Nye rutiner. Nye mål. Sådan starter et nyt år for mange og især sundhed i form af motion ligger højt på den personlige ønskeliste for det nye år. Forsvaret giver sine bedste råd til, hvordan du effektivt kommer i militærform – uanset om du ønsker en uddannelse i Forsvaret eller ej. 

 Det er ikke blot januar og højsæson for sundhed og motion. Vi nærmer os også tiden, hvor man blandt andet kan søge ind på Forsvarets officersuddannelser. Derfor giver Forsvaret dig de bedste råd til at komme i militærform – om du ønsker at blive officer, jægersoldat eller...

Læs merePaleo - Hvad er det egentlig?


Det skulle undre mig meget hvis du ikke allerede har hørt om paleo kost og dens metoder. Men nu vil jeg alligevel, for dig som ikke er helt sikker, beskrive hvad paleo kost egentlig er.

Principperne i paleo gør at man spiser som vores forfædre gjorde. Teorien bag dette er kort forklaret, at vores genetiske udvikling ikke kan følge med fødevareudviklingen. Paleo diæten gør derfor oprør mod de seneste mange generationer af fødevarer, som vores krop (ifølge konceptet) ikke kan tåle i større mængder. Derfor holder man sig udelukkende til stenalderkost som kød, fisk, æg, grøntsager, frugt, bær, nødder og frø. Alt dette indebærer derfor også at...

Læs mere10 - 20 - 30 Løb


De fleste nystartede løbetrænere stopper allerede inden de rigtigt er begyndt. Efter en god start bliver alle andre alternativer og specielt sofaen meget mere attraktivt efter en lang arbejdsdag. Kan du relaterer til det? ? så læs med her.

Selv kan jeg sagtens kan nikke genkendende til at løb er tungt, hårdt og demotiverende på længere sigt. Løsningen til dette er måske 10 - 20 - 30 løb?

Hvordan gør man?

10 - 20 - 30 løb er ganske simpelt:

Du løber langsomt i 30 sekunder, herefter øget du tempoet til moderat i 20 sekunder, og så slutter du...

Læs mereHvad er 5:2-kuren?


5:2-kuren er en fastediæt som på det seneste har taget fart, og fået en masse opmærksomhed. Den helt store grund til at det lige er 5:2 kuren som vinder popularitet er Michael J. Mosley. 

Mosley er journalist, læge og specielt kendt som gæst i diverse TV shows på BBC hvor han fortæller om sit arbejde med menneskekroppen. 

I 2013 begyndte Mosley at fortælle om fordelene ved fastediæter og udgav bogen '5:2-Kuren - Tab dig, bliv sundere og lev længere'. Bogen beskriver en diæt hvor du faster 2 af ugens dage, og spiser ganske normalt resten af dagene. Dine 2 faste dage må ikke ligge op...

Læs mereMads Vedsø - 10 tips til et vedvarende vægttab


Vi er lige gået ind i et nyt år, 2016. For mange er et nyt år lig med nye mål. Det betyder at fitnesscentrerne er fyldt landet rundt, fordi vi alle gerne vil stå skarpt til sommer! Dog plejer der ikke at gå lang tid før centrerne ligner sig selv igen, og mange personer er faldet tilbage til deres gamle vaner. Men læser du denne artikel, vil jeg give dig nogle tips, så du en gang for alle kan opnå dit ønskede mål!

Jeg har selv været ret overvægtig engang, som det ses på billedet nedenfor.

Uden at komme for meget ind på min egen historie med mit vægttab og mine livstilsvaner, vil...

Læs mere10 populære madvarer med højt proteinindhold


Protein er vigtigt for restitution, da dine muskler har brug for at blive opbygget efter et hårdt træningspas, hvor protein vil være byggestenene for denne process. Ved styrketræning plejer man at sige at et proteinindtag på 1,5 gram per kilo kropsvægt hver dag er det din krop skal bruge for at bygge muskler på optimalt. Lige efter træning siger man 0,33 gram per kilo kropsvægt. Indtagelse af mad med højt proteinindhold mætter også meget i forhold til andre madvarer, hvilket gr en dit med meget proteinholdigt mad, ideel for vægttab. 

...

Læs mereBulking - en vej til større muskler


Få lavet et kæmpe indtag af energi og protein til brug af dine muskler, samtidigt med hård styrketræning, så du kan få en optimal vej til større muskler. Hvis du holder dig til kostplanen og giver den hele armen til styrketræningen, så lover vi at du får gode resultater.

Get i st med muskelvækst? Prøv bulking.

Hvis du vil få get din muskelmasse på optimalt vis, skal du sørge for at få indtaget tilstrækkeligt med kalorier og protein hver eneste dag, foruden en varieret mængde af vitaminer og mineraler. Din krop kræver at du holder specielt je med hvad...

Læs mereKosttilskud - en hurtigere vej


Nogle vil ikke give mig ret her, men kosttilskud kan være en god læsning når man skal gøre det lettere at opnå det optimale kostindtag. Dette gælder især styrketræning.

Ved brug af kosttilskud får du ingen garanti for hurtigere muskelvækst, men for mange er det svært at levere nok proteiner (f.eks.) igennem en sund kost. Nogle mennesker kan, men ikke alle. Har du styr på din kost, et godt program og viljen, kan du risikere at spilde en masse penge på disse tilskud.

I langt de fleste tilfælde kan man få rigtig gode resultater, relativt hurtigt, hvis man bruger kosttilskud, spiser ordentligt...

Læs mereSådan får du flad mave på 6 uger


Vil du også gerne have en six pack? Det er ingen hemmelighed at de fleste godt kunne tænke sig én. Men hvordan gør man igang? Vi har her samlet lidt tips til en god six pack træning, bl.a. ved styrkeræning der hjemme.

Denne guide er delt op i 3 områder, som hver har 3 indsatsområder. Ved at følge disse i 6 uger, begynder du at kunne se et resultat.

1. KOST

Det kan være fristende med kartofler i kosten, men stivelsen og alkohol er det som skal ud og skru op for den...

Læs mereSunde nøddekugler og daddelsnegle til den sude tand


VI elsker allesammen rumkugler og kanelsnegle, men sunde er de ikke. Derfor er Charlotte som er orthomolekylærbehandler har lavet en dejlig nem opskrift til et sunder alternativ hvor der ikke er tilsat raffineret sukker, som kan få ens blodsukker til at stige hurtigt. 

En sød sund dessert behøves ikke at kun bestå af en masse tomme kalorier med e-numre og uden næring. Derfor er, især, nøddekuglerne fyldt med en masse naturlige vitaminer og mineraler.

Nøddekugler

200 g. mandler75 g. ristede hasselnødder...

Læs mere


Smid kærestekiloene og bliv fit til sommer


Hvis du er gået i stå i træningen, er der hjælp at hente her. Programmet er til øvede, som kender øvelserne og blot trænger til inspiration for at komme igang med et nyt program. Programmet gennemføres optimalt 3 gange ugentligt.

A Let opvarmning i 10-15 minutter 

B1 Full body attack 

B2 Lunges 

B3 Push-ups 

Øvelse B1, B2 og B3 udføres uden pause med så meget vægt som muligt med 6-10 gentagelser som superset. 

C1 Squat jumps

C2 Bent-over-row m. vægte 

C3 Suspension fall-out

Øvelse C1, C2 og C3 laves uden pause med så meget vægt som muligt med 6-10 gentagelser som superset...

Læs mereSmid de ekstra 5 kg og bliv igen tilfreds med din krop


Mange kvinder vil gerne af med de berømte "5 kg", som løbende har sat sig på sidebenene efter man har fået familie og job. Er du en af dem? Så læs med her. 

Programmet skal gennemføres 2-3 gange om ugen og man vil mærke forbedringer efter 2-3 uger. 

1. Varm op med 10 minutters let jog, cykling, roning, gang, sjipning, trappegang eller lignende.

2. 10 air squats med egen vægt - hvis du ikke ved hvordan, så se her. 

3. 10 armbøjninger enten på tær eller knæ - hvis du ikke ved hvordan så se ...

Læs mere