CEP er din bedste ven på løbeturenCEP er din bedste ven på løbeturen

Optimal performance og nænsom restitution. CEP kan hjælpe dig både under og efter præstationen. Med mere end 50 års erfaring med medicinsk kompression garanterer den tyske virksomhed sportstøj af høj kvalitet fremstillet på egne maskiner i Tyskland.

CEP har udviklet en række særlige strikteknikker, der bevirker, at CEP som eneste sportsproducent er i stand til at styre den medicinske kompression i hver enkelt af materialets strikløkker. Det betyder, at man med CEP får markedets mest præcise medicinske kompression, der nænsomt støtter både led og muskler. CEP anbefaler, at man får målt sin læg for at finde den optimale størrelse.


CEP Run Socks 2.0

CEP Run Socks 2.0 vandt i 2014 den internationalt anerkendte Red Dot Award og er det perfekte valg til både løberen, triatleten og fitnessfreaken. Med en genial kompressionsprofil sikrer CEP Run Socks 2.0 hurtig restitution – friskere muskler dagen derpå – og forbedret performance. Hertil er strømpens fod udført med anatomisk korrekt præcision og støttende foring, og hvis du løber tidlig morgen eller sen aften har CEP udviklet en særlig CEP Night Run Socks 2.0, hvor reflekser sikrer, at du også kan løbe tryg efter mørkets frembrud.

Egnet til: Løb, fitness, udholdenhedssportsgrene

Fås til både kvinder og mænd i str. II-V 

Materialer: 85 % polyamid, 15 % spandex

Pris: Fra 150 – 450 kr. alt efter længde

Made in Germany


CEP Run Merino Socks

Med 17 pct. merinould sørger CEP Run Merino Socks for, at benene ikke bliver kolde på vinterens løbeture. Strømpens er fremstillet af en blanding af naturlige og tekniske materialer, hvilket sørger for både varme, kompression og åndbarhed. Strømpen er fremstillet, så fugt ledes hurtigt væk fra huden, så ben og fødder bevares tørre. 

Egnet til: Løb, terrænløb, langrend, slalom, al udholdenhedssport. 

Fås til både kvinder og mænd i str. II-V 

Materiale: 55% olyamide, 17% merinould, 15% spandex, 13% polypropylene 

Pris: Fra 150 – 400 kr. alt efter længde

Made in Germany


CEP Short Socks

Med CEPs korte løbestrømper er du sikret en tætsiddende anatomisk korrekt strømpe med foring, der afhjælper vabler. Strømpens kompression resulterer i bedre blodcirkulation og støtter om ankel og svang.

Egnet til: Løb, triatletik, cykelløb, alle former for udholdenhedssport og teamsport.

Fås til både kvinder og mænd i str. II-V 

Materiale: 85% polyamid, 15% spandex 

Pris: fra 150 – 200 kr.

Made in Germany


CEP Calf Sleeves 2.0

Læggen får optimal støtte med CEPs Calf Sleeves 2.0. Særligt triatleter opnår perfekt fleksibilitet, hvis CEP Calf Sleeves 2.0 kombineres med CEP Short Socks, men er også velegnet under jeans til den lange flyvetur for at forebygge blodpropper i benene. Sleevet er udført med udgangspunkt i CEPs årelange kendskab til kompression, så du er sikret den perfekte støtteprofil.

Egnet til: Løb, triatletik, al udholdenhedssport og holdsport.

Fås til både kvinder og mænd i str. II-V 

Materiale: 79% polyamid, 21% spandex

Pris: pris 300 kr.

Made in Germany