Få flere kunder i dag

Tilbyd 1:1 eller gruppe sessioner inden for dit område, allerede i dag!
Du behøver ikke at bekymre dig over markedsføring eller stresse over at få nye kunder - det klarer vi for dig!


Din tid bør være hos dine klienter. Med Motio sparer dig tid da mange af dine administrative opgaver vil blive automatiseret.
Få din egen profil med dine ydelser på 2. min


Profiler på Motio er opbygget så de skaber den troværdighed der er behov for mellem dig og dine klienter. Brugervenlighed, tryghed og behaglighed er én af de ting vi har vægtet højt da vi byggede designet.Hvorfor os?

Markedsføring

Vi sikre at din profil og dine ydelser bliver markedsført på Motio platformen samt er synlige blandt andet i Google. Det sikre flere kunder til dig.

Online betaling

Det skal være nemt for dig og dine klienter at betale og modtage betaling. Derfor er der mulighed for at betale med kreditkort, bankoverførsel samt MobilePay.

Online booking

Gør dig tilgængelig for nye og eksisterende klienter nemt. Med online booking kan de booke en tid når din kalender er ledig. Super nemt og hurtigt.


Flere klienter

Med online synlighed vil du få mange flere klienter. Du bliver en del af et stort netværk som giver dig adgang til flere klienter, du ikke normalt vil kunne få fat i.

Salg af dine ydelser

Det skal være nemt for dig at sælge dine ydelser. Opret dine ydelser og promover dem igennem din profil. Så kan nye og eksisterende klienter hurtigt bestille det.

Brugeranmeldelser

Troværdighed skabes ved at dele sin erfaring med andre. Derfor bliver alle der har købt en ydelse opfordret til at anmelde dig efter deres første ydelse.

Journal

Det er vigtigt at kende sine klienter, men nogen gange kan det være svært at huske det hele. Derfor kan du med en journal til hver klient være helt up-to-date med deres situation på 2 min.

Sikkerhed

Sikkerhed er en vigtig parameter. Alle oplysninger er gemt på Motio.dk og videregives ikke til 3. parter. Alle informationer er sikrede og krypterede.Gratis2 stk.0 DKK / md

0 DKK / md v. årsabonnement
Premium


199 DKK / md

165 DKK / md v. årsabonnement* alle priser er ekskl. moms
Bliv en del af holdet!
os