Sådan får du flad mave på 6 ugerVil du også gerne have en six pack? Det er ingen hemmelighed at de fleste godt kunne tænke sig én. Men hvordan gør man igang? Vi har her samlet lidt tips til en god six pack træning, bl.a. ved styrkeræning der hjemme.

Denne guide er delt op i 3 områder, som hver har 3 indsatsområder. Ved at følge disse i 6 uger, begynder du at kunne se et resultat.

1. KOST


Det kan være fristende med kartofler i kosten, men stivelsen og alkohol er det som skal ud og skru op for den kost, der fylder og måtter i stedet for, således forhindrer du fedtet i at sætte sig på din mave. Det vil sige:

2. TRÆNING


Det er desværre ikke nok med maveøvelser alene, og der skal derfor startes noget træning, der forbrænder fedt og øger stofskiftet. Derfor skal der fokuseres på følgende.

3. LIVSSTIL


Det er meget vigtigt at ens krop er i balance, det gælder blandt andet hormonbalance og tarmfunktion, da de har stor betydning for, hvordan ens mave har det og hvordan fedtet sætter sig på kroppen. Der er derfor vigtigt at have styr på følgende:

Vi håber, at disse tips kan hjælpe dig på vej. Der er selvfølgelig meget mere i hele processen en overstående, men har du står på disse 3 områder er du godt på vej.